Whitepaper: IIoT voor machinebouwers Download
04-02-2021
4 min. leestijd
Shelly Boom
Laatste update: 22-03-2021

Personaliseer je IIoT portaal met IXON Studio

Met IXON Cloud 2 hebben we de volgende stap naar maatwerk gezet. Het is nu mogelijk om je industriële IoT portaal volledig te personaliseren op basis van je specifieke behoeften. Naast het toepassen van de huisstijl van je bedrijf, kun je de layout van jouw IoT portaal volledig beheren met behulp van de IXON Studio app. Personaliseer machinekaarten en dashboards met ingebouwde widgets of creëer je eigen componenten om aan klantspecifieke wensen te voldoen.

IIoT platform op maat

Met IXON Cloud 2 kan elke machinebouwer op een eenvoudige manier zijn eigen Industrieel IoT platform creëren en aanpassen en heeft hij alles bij de hand om het platform op zijn machines af te stemmen. Met de nieuwe IXON Studio app kunnen machinebouwers hun apparaatpagina's aanpassen zonder enige programmeervaardigheden of ontwikkelingskosten.

Machine cards

Aanpasbare machinekaarten

De Portal app geeft je een overzicht van je apparaten. Kies of je ze wilt zien in een kaartweergave, in een lijst of op een landkaart. De kaartweergave toont een kaart voor elk apparaat dat kan worden aangepast. In de IXON Studio kun je de kaartweergave volledig aanpassen en de componenten die per apparaat relevant zijn toevoegen: voeg een afbeelding of VPN-knop toe of toon de belangrijkste KPI's van de verzamelde data.

Creëer machine dashboards

Je kunt nu machine dashboards maken en aanpassen voor elk apparaat. Bij het gebruik van datalogging kun je specifieke gegevens van het betreffende apparaat tonen. Zo kun je alle belangrijke apparaat informatie in één oogopslag zien zonder te worden afgeleid door onnodige informatie. Maak dashboards voor specifieke behoeften, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van onderhoud of het monitoren van de productie.

Create your own dashboard with widgets

Ruime keuze aan widgets

IXON Studio biedt veel standaard widgets voor direct gebruik in je dashboards, zoals toegang op afstand, afbeeldingen, tekst en data grafieken. Voeg ze toe en plaats ze waar je wilt. Kies per widget wat je wilt zien, welke gegevens je wilt presenteren en hun kleuren, en pas het formaat aan zodat ze op desktop en mobiel passen. Voor maximale flexibiliteit kun je ook je eigen componenten maken met VueJS om bijvoorbeeld externe applicaties te koppelen aan IXON Cloud of om aangepaste berekeningen uit te voeren.

Uitlegvideo IXON Studio

Bekijk onze video over IXON Studio om te zien hoe je jouw eigen IIoT portaal kunt personaliseren.

Aan de slag met IXON Cloud

Maak jouw gratis IXON Cloud 2 account aan voor meer informatie en om het platform zelf uit te proberen!

[[Creëer account]]

Ben je een bestaande IXON Cloud gebruiker en wil je graag meer weten over de migratie naar IXON Cloud 2? Lees dan deze blog voor een introductie van de Migratie Wizard